Posted by: Shal Mad | September 5, 2010

Indera kayangan.

“Walaupun kita berjauhan. Tapi hati kita satu.”
Ntah sapa la cipta ayat kat atas nie. Tak best betul. Cam Suntiq~

Lepas dua bulan jugalah aku menghidupkan balik tempat mencurahkan perasaan dan fikiran aku ni. Macam berhabuk, tapi masih bermaya.
Apa yang berlaku semasa dua bulan ni ? Tiada apa yang seronok. Puasa ? Tiada apa yang harus aku banggakan. Kerja ? Malas sudah aku ingin bercerita. Harap yang membaca faham-faham sajalah.

Dan selepas ini. Aku harap aku tidak lagi lupa nak bawa pen dan note untuk catitan yang boleh aku muatkan dalam Shal Mad Rep Point of View nie…. damn~

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: