Posted by: Shal Mad | November 23, 2009

Kusut Seiring Serabut

Life is unpreadictable….
Kadang-kala kita happy memanjang, kadang-kala mess-arable… But still, life goes on…

Currently, terbaca Manga Jepun Living Game, Kind of fun. And a bit ‘kedewasaan’ Hehehe… And it’s based on true life, di jepun plak tuh. Serba sedikit kita tahu cara hidup orang di sana kan.

Urgh, sebenarnya nak habiskan siri Cinta Rimba, But idea itu tidak mahu menyinggah, benda lain pulak yang memotong. Banyak cerita yang aku fikirkan. Dan siri yang baru. Mungkin… dan komen orang tidak banyak di siri-siri yang telah aku bikin. Apa baikkah, Apa terukkah?

Sambil-sambil ini. Aku cari kerja, hantar resume sana-sini. just trying my luck maybe. Hmm, mungkin akan buat part time sementara ini kot. Keciwa aku dengan MAS masih lagi tidak dibendung. Langsung tiada khabar berita…. Sebab itu aku benci gila dengan kabel. Kalau yang reti buat kerja itu melalui kabel tak pe la… Pa Kesh~

Girl? Hmm…. Mungkin dah terlewat kot, Lima tahun sudah… Hahaha, No Improvement… damn,

Oh ya, 4 Hari my parent and sis in law not at home. Some privacy for me here… But, still need to look after my lil broda… Hahaha i think i’m the bulies here…

It’s been a time i didn’t play roughly… and yesterday i got injured… Haha, serve me right… Hey, main petang-petang buat apa serius sangat?

Huh, cant set my mind now, kejap english, then Bahasa melayu pula. Just to let you know i’m totally serabut right now…

Advertisements

Responses

  1. perhaps serabut its time for us to shuffle our life like shuffling poker cards then arrange them from A to King??Perhaps?? erm…just u urself knowing how urself wants it be arranged.. want it be neat?more serabut? or dun know dun care?

    I did read an article read that obstacles like a shark in a pond where fishes which represent us as human to chase us around to keep us swimming(moving), while swimming our muscles are moving and so it will make us taste better. You know rite, orang jepun suka makan sashimi…hehe

    You are not alone…keep moving ya to make our life taste better..hahaha…nanti aku makan kau!!=P

  2. Yin Yin : haha, and u make it sound more complicated…
    Neway, thx for comfort me here…
    Love u ‘abg’ 😛

  3. haha..sorry la…maklum lah..orang dah tua..banyak meleter…

  4. habis tu, Cinta Rimba dah tamat le ni???
    aiseh……..
    aku dah minat dah cerita tu…….
    sambung le wei…….

  5. nanti aku sambung 2 siri tuh,
    Tp skang ngah serabut nie, idea dtg mencurah,
    but ke arah berlainan….
    hahahha


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: