Posted by: Shal Mad | August 10, 2006

Fantasi, seks, Aku…

<p>Terkezut ngan title?? maka betul lah kata orang putih, &quot;<em>Dont judge a book by it’s cover</em>&quot;</p>

<p>Dari dulu, Manusia suka berfantasi. Kekadang fantasinya bermacam-macam. Sampai yang tidak logik. Memang la fantasi selalunya tak logik.</p>

<p>Dari dulu, Seperti cerita Mat jenin. Mat jenin orang melayu. Berbaur perkauman ke ?? Minta maaf kalian. Tapi ada jugak cerita orang berfantasi dinegara-negara lain. Dan hanya kita yang tidak tahu. Ya, mungkin hanya aku.</p>

<p>Fantasi sebenarnya tidak digalakkan, kerana akan lalai kitanya tentang duniawi.. Haruslah berpijak di tanah yang nyata.. untuk mengelak dari terjatuh dari atas setelah berfantasi memijak awan.</p>

<p>Bagi orang seni, juga ahli sains, Fantasi menjana idea dan hasil kerja. Mereka mempunyai sesuatu yang dapat menukar sebuah impian yang langsung tiada siapa yang melihat, kepada sesuatu objek yang dapat dirasa, dapat dilihat, disentuh oleh sesiapa sahaja. Dan dengan cara itu mereka hidup… </p>

<p>Fantasi seseorang akan berkurangan apabila meningkat dewasa. haha, Rugi betul jadi dewasa… tiada lagi kartun, tiada lagi mainan, tiada lagi sesuatu yang dapat kita nikmati semasa kecil… haha</p>

<p></p>

<p>Seks… adalah sesuatu yang luar biasa namun biasa pada masyarakat sekarang. Apa itu seks ? ramai yang dah tahu… tapi masih berpura-pura. Dan menanya sesuatu yang agak bosan dari perkara yang lebih membosankan…</p>

<p>Seks adalah sesuatu yang bahaya, namun indah,</p>

<p>sesuatu yang rugi namun terasa untung,</p>

<p>Sesuatu yang lutsinar, seni untuk melihatnya, tetapi jelas setelah mencubanya…</p>

<p>Namun itu hanyalah untuk hubungan yang halal dan dibenarkan…</p>

<p></p>

<p>Aku… tiada siapa yang ingin tahu…</p>

<p>haha..</p>

<p>jika Fantasi Seks Aku…..</p>

<p>Pula bermaksud… Hubungan kelamin yang hanya dalam mimpi basah ku… haha</p>

Advertisements

Responses

  1. tp org putih kata dont judge a book by its cover…not its blog…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: