Posted by: Shal Mad | October 20, 2005

Care Ku Mengarut(cerita hidupku)

<p>Ari nie, 20oktober2005 bersamaan 16ramadhan1426</p>

<p>Hurm…. Sedikit rasa bosan, Lagi15minit lagi nak berbuka….</p>

<p>Last tulis blog mase seminggu masuk kolej, Skang plak lagi seminggu kolej nak cuti… sempena Deppavali Ngan Ari Raye… Perasaan mase skang konfius…. </p>

<p>Assignment blum siap lagi, dalam proses pembikinan, Mase sem dua nie lebih banyak Assignment yang diberi… dan sumer memeningkan kepale, mase Sem satuh dulu.. bukan main goyang kaki lagi, skang… balik rumah ingat assignment, balik kolej kalu luper buat… argh~! tension kena pinjam kawan…. buat copy n’ Paste Atau CNP strategies… nampak nyer itu la penyelesaian dier….</p>

<p>Erm… Awek ? setakat nie bley lagi tahan perasaan tuh… perasaan nak kan pasangan…. huhuhu seksa jiwa ngan batin, tengok worang bercaple nie… rase jeles ngan marah pun ader gakz… harhahrahrhar rase nyer kalu aku nie yang masih takde GF nie… masih lagi takde GF, mesti worang ingat aku gay… kekekeke arg~! tak kesah ar…</p>

<p>&nbsp; Dah tiga minggu dok naik LRT+Bus Rapid KL, Sronot gakz kekadang… tapi kekadang tension gakz…. Dan poser pun dah Dua minggu dua ari…. huhuhu sronot poser nie… sebab mase nie la kita bley tengok perangai manusia yang buruk …. isk, camnie pun sronot ? astafirullah…</p>

<p>Hurm, Pagi-pagi nie dah terdengar citer buruk lak, Isteri PM meninggal dunia, Innalillah, Al-fatihah ntuk Allahyarhammah…</p>

<p>Dah tiga ari muker blur… huhuhu mmg blur abis, ntah ar… mungkin tak cukup tidur kut….</p>

<p>Sampai sini jerk… mungkin sok tulis lagiz, kalu rase lapang… skang nie cumer rase senang jerk… heheheh</p>

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: