Posted by: Shal Mad | September 23, 2005

seminggu hidup aku(ringkasan)

<p>Satu minggu dah berlalu… macam macam yang berlaku, sampai tak tau camner aku nak sampaikan melalui blog aku nie… kekekeke sakit otak…</p>

<p>Ari isnin tuh, waktu pendaftaran, mmg kucar kacir…. ntah aper yang terjadi kat kolej tuh… wargh~!! aku sendrik tak tau, ingat akan bertambah baik, lepas tiga minggu cuti, tapi… erm.. .walaupun ader sedikit perubahan… tapi tak terlalu ketera… wargh~!!!</p>

<p>Ari slase, duk lepak kat library, sebelum tuh, mase makan semalam, makcik kat gerai tuh ader citer pasal kerabat sultan yang blajar kat kolej aku….. sem1, ambilan kedua ntuk tahun nie.. wargh~!!tak kesah la pasal dier… bukan nyer aku bley dpt pun.. tak mengharap…. tapi asyik ter’jumpa’ dier jerk sejak dengar citer tuh… dua ari nie (kamis jumat) tak kerap… takde langsung kut….</p>

<p>Ari rabu… erm… camner nak cakap ar… erk, ari tuh ader kelas multimedia… kena jadi bahan… lawak la jugak… tengok muker aku jadi camtuh, mungkin lect ader sesuatu kut… nak kena kan aku… hahahharhahrhar tak kesah sgt… tapi sakit ati tuh mmg wujud la skit… mmg la, aku manusia biasak :D</p>

<p>Khamis…. hurm aper berlaku yerkj ? huh…. har, kelas computing, tak leyh tahan… thehehehehe aper la nasib… tapi ok gak dpt lect cam tuh… bley hilang ngantuk…..</p>

<p>JUmat, ari nie… hurm, basah…. sebab semalam nyer masih blum kering, aper leyh buat… kekekeke basah basah pun terpakse gak ar… dah nak buat aper kan… kekekeke</p>

<p>Minggu nie mood campur campur… tapi kebanyakan dier happy MOOD ar… 1st bab dpt jumpa kawan 3minggu tak jumpa, pastuh jumpa kerabat 😀 tak nah jumpa lagi :^O pastuh dpt call dah yang kononnyer kiut la sgt tuh… kekeke kiut la gakz… pastu.. huhu banyak la plak 😛 tapi takper… sebab happy gak ntuk minggu nie.. walaupun permulaan dier bunyi cam tak best 😀 tapi bley la katakan best ….</p>

<p>Semalam mimpi pelik….. huhuhuhuhu nie yang buatkan aku takut nak tidur lagi ni… hehehe ok la sampai sini jerk, bukan ade org baca… argh~!! janji kita bahagia 😀 semekom`1</p>

<p></p>

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: