Posted by: Shal Mad | April 18, 2005

Friends… 4ever :(

<p>hehehe this is my list of friend, the nice…. the bad but the bad i not gonna write it here….</p>

<p>and… baik cakap dlm bi, tak ler susah sgt… hehehe sumer org dlm list yang saya wat nie, adalah bersifat rawak, bukan saya pilih kawan yang baik dan kawan yang tak baik atau sebagainyer, tetapi cumer saya tulis secara rawak.. isk, baper kali la nak ulang perkataan nie.. sekali cukup aar :P</p>

<p>ok,…. now we start it…</p>

<p><strong><u>LIST OF MY FRIEND</u></strong></p>

<p><strong>Azahiri:</strong></p>

<p>&nbsp; Kenal dier dlm tempoh 4-5 tahun kut, tak kenal sgt, suker kawan ngan dier sebab dier nie best kalu ajak borak dan ader lagi satuh kes… erk…. tapi rase nyer tak payah la tulis kat sini yerk 😉 </p>

<p>Perangai dier nie pelik skit, dan fikiran dier susah nak diduga, huhuhu tapi tuh yang menyebabkan aku suker kawan ngan dier, Dier nie jenis yang inteligence dan otak dier cepat pick-up~!! kagum seyh~!!!!</p>

<p>Cumer pasal pompuan dier malas skit… isk kan dah terlepas sorang, tapi takper… sebab ader lagi sorang tuh.. aper lagi aza??? gie la cepat, kang melepas lagi ko :P</p>

<p><strong>Azrap:</strong></p>

<p>&nbsp; Hehehe ok la, dier nie ramai org kenal sgt, tapi tak kenal rapat sebagaimana org yang rapat ngan dier… camner perangai dier yang sebenar??? erm… susah nak discribe pasal dier, sebab dier nie pun cam aza, susah nak tau aper yang dier pikiq… Lagi satuh, kegemaran dier same cam adik aku gakz… huhuhuhu suker ruffedge, hiphop, dan erk.. paling penting samer cam adik aku 🙂 tapi yang aku suker pasal dier adalah citer yang dier sampai kan… wah wah wah.. mmg syiok men~!!! \m/</p>

<p> Erm, kegemaran dier erk, suker kereta control, huhuhu gitar karen yang dier baru beli, tapi tak dpt main lagi … hahahha!!! dan jugak awek dier, saper yerk ??? ntah le… masih menjadik misteri… kuaahwahwhahwah~!!</p>

<p>Dan aku panggil dak nie Zap… ringkas dan padat ^^ Tapi dier lagi suker org panggil dier zack… heheh aper kes? cam samurai zack jerk 😛 </p>

<p><strong>Farhafiq:</strong></p>

<p> Erm… aza ngan aku gelar dak nie ‘pakej bersama azrap’, sebabnyer, diorang nie kalu bersama, susah nak tau citer maner betul… huhuhu hebat dan bravo kepada diorang,</p>

<p>Minat dier nie cam azap gakz, mungkin mmg sesuai kut panggil dier pakej bersama azap tuh 😛 </p>

<p>Aku mmg minat main basketball ngan dier… walau pun dier nie mula main lagi lambat dari aku, tapi dah terrer… jeles gak ngan dier… sedangkan aku yang ajak dier main bola kerangjang.. memula dier tak mo main, skali main gak… huahrhahrharharharh</p>

<p><strong>Safwan:</strong></p>

<p>Dier nie pelik dan erm…. sesuatu yang luar biasa yang aku minat pasal dier… aper yerk?</p>

<p>Dier suker minum milo, suker nora danish, dan gaya dier mmg ngam ho~!!!</p>

<p>menjadik pujaan gadis, tapi slack skit dier nie jenis yang ‘jual mahal’. bukan aper, dier dah mmg cam tuh kalu nak tegur pompuan pun malu skit… tapi dier cakap dier jual mahal… (hakikat dier malu) huharharhahr mengarut lagi :P</p>

<p>aku kenal dier mase aku darjah4-5, kat kelas agama… heheh aku maser tuh malas, tapi dier aku tengok rajin… cumer dier nie takut anjing… cian, slalu kena aku teman kan dier… sampai dier katam…. pastu jumpa balik lepas 2 tahun tak jumpa….</p>

<p><strong>Fadzli Ramli:</strong></p>

<p>baik ngan dier sebab dier kawan ngan ucop, tak rapat sgt tapi suker gak buli dier… huhu badan dier sedap wor…. tough… heheheh….</p>

<p><strong>WaiYin:</strong></p>

<p>Sorang kawan pompuan yang baik ngan aku, gaya dier tomboy skit, tapi ok gakz dier nie… aku panggil dier ‘abg’ sebab dier panggil aku adik, hehehe suker sgt kawan ngan dier, sebab dier la abg aku :P</p>

<p><strong>Usop :</strong></p>

<p>hero industan yang aku kenal dier sejak darjah empat, jumpa dier kat kelas agama gakz. dier nie kira terlalu ‘hindustan’ sgt semasa aku jumpa dier 1st time….. tapi past jumpa lagi, huhuhu mmg dier hindustan abis.</p>

<p>Hurm, yang aku kagum kat dier nie, dier nie ramah shial~!! sumer org yang dier kenal dier tegur, susah nak tengok dier marah(sebab biler dier marah mesti aku ader) so dier nie baik la,</p>

<p>Suker kat sorang dak nie… ntah saper namer dier, sebab dier suker… erk.. tak tau ar … arhahrharharhahr</p>

<p><strong>Bilal:</strong></p>

<p>dak nie baik, perangai dier giler skit, tapi aku suker kawan ngan dier sebab dier nie best ar… tak tau camner nak discribe… huhuhuhu</p>

<p><strong>Khairil nizam:</strong></p>

<p>dak nie mmg sahabat baik aku semase form 2-4…. tapi skang tak dpt lagi kuar sesame ngan dier, sebab dier kat johor… tapi we still in contact ( walaupun tak dpt contact dier, dier yang contact aku 😦 )</p>

<p>ingat lagi aku dier ngan geng kita, slalu kuar merayau, kaco org, ponteng kelas, tidur kat umah dier… huhuhu winduw betul…. </p>

<p><strong>Radzi:</strong></p>

<p>yeah.. dier pun kawan baik aku, skang kerja… aku pun dah malu nak jumpa dier, bukan aper.. dier ader adik pompuan… maner bley aku gie umah dak pompuan kan ??? walaupun ader abg, isk….</p>

<p>tapi yang best kawan ngan dier sebab dier nie ader sifat cool + humor…. huhuh camner tuh yerk? dier nie walaupun malu, tapi dier bley wat cool… hebat kan ?</p>

<p>Takde GF tapi ader awek minat kat dier… Pasal dier nie terrer main Gitar, banyak lagu dier leyh main, dulu ingat nak blajar ngan dier… huhuhuhu tunggu jerk la radzi…~!!!</p>

<p><strong>Hazwan</strong>:</p>

<p>dier nie kawan sekelas aku, best mmg best… sebab dier la tempat aku nak berborak, cerita masalah.. dan dier gak yang banyak tulun aku…. aku mmg berterimakasih kat dier sesungguh, tapi aku nak gak minta maaf kat dier… erk.. yerkla , baper banyak la dosa aku kat dier yerk? rase nyer dier maafkan tak???</p>

<p>Hazwan nie sorang yang cool pandai dan rajin…. tak pernah aku tengok dier marah, tapi biler dier marah pun, org tak rase takut pun… sebab dier muka manis… hehehe </p>

<p><strong>Kiru:</strong></p>

<p>Aku suker kawan ngan dier sebab dier nie suker wat havoc… suker bising cam monyet, tapi kalu takde dier kat kelas, buhsan gak kekadang… iyo ar… saper la aku nak pukul kan?? tetiba tangan gatal aku gie tumbuk bahu dier… heheh pastu kita ‘gaduh’… mmg best…. skang rase takde peluang lagi… erm… aper leyh wat? skang nie aku tumbuk monyet kat zoo jerk ar…. nak jumpa dier takley, duk sebuk ngan kerja dier….</p>

<p><strong>Goon Wai</strong>:</p>

<p>Suker kawan ngan dier, biler borak pasal game, perlajaran dan sebagainyer… dier mmg best cumer otak giler skit, Kiru slalu panggil dier les dan kata dier cam pompuan.. hehehe skang rambut dier panjang giler, rase nyer mmg cam pompuan pun :P</p>

<p><strong>BudakPompuan</strong>:</p>

<p>erm.. camner nak cakap yerk? aku suker kawan ngan dak pompuan sebab diorang nie best mase borak, sentiasa borak pasal pelajaran, hiburan, dan dunia….tak cam lelaki, duk borak pasal ntah paper jerk….. huhuhuhu</p>

<p><strong>Budak² yang main bola kerangjang bersama aku…..</strong></p>

<p>mmg best la y’all… heheheh walaupun aku slalu marah² slalu wat salah kat korang, tapi korang tetap cool~!! still friend yeah ~!!</p>

<p><strong>Budak² cc, ZoneM</strong>(kawasan perumahan aku)<strong>, rakan skolah, chating….</strong></p>

<p>tak luper la.. mmg la nie kawan aku jugak, tapi ramai sgt… susah nak discribe, yang kawan aku dah wat list pun dah penin paler…. </p>

<p>Aku minat berkawan ngan dierang sumer nie satuh jerk~!!! sumer diorang sumer best cool dan jugak ceria cerai slalu ~!! yeah ….. </p>

<p>ok dah… sakit otak nie… hehehe nak gie makan dulu… assalamualaikum~!</p>

Advertisements

Responses

  1. Jahanam ko ni…Gayrif

  2. Realy wut…
    your face realy like a gurl ma… so cute 😛


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: