Posted by: Shal Mad | April 15, 2005

About me II

hheheheh this is sum thinking to describe bout me… from my opinion, dont know yours… but i will be glade to c ya opinion bout’m….. hehehe

erk… i think i will write in malay…. sebab susah nak tulis BI, BI lemah 😦 sori cikgu 😛

Begin wif:

Name: Shalat Md Arif bin Sharudin bin abdul hadi bin ya’akobb

SKool:

Srjk(C)jalan davidson,SRKJ(C)KwongHan,SMKbandarbaru seri petaling —- wacky skool~!!

Fav Music:

Non~!! just listen wut ever my telinga mau dengor ~!

Fav Movie:

Also dont hav….

Fav Food:

Pelbagai, susah nak discribekan nyer 😛

Fav Drink:

Cincau,IcelemonTea teh o limau ar :P, Kerek jus, N latest Vinilla coke, taste of sensations 😛

Perangai:

Moody, kekadang giler, blur, banyak cakap, pendiam, berfikir, berlakon, buat bodo, kaco awek/amoi/minaci/cewk/cek mek/sumandak/dsb

GF:

wa…. takde lagi ar =(

Ex-GF:

takde, tapi admire banyak….

Admire:

Dier, Sa….,Suk…., Huhuhuhu suker diorang sebab diorang nie samer, walaupun tak kenal each other…. well…. like their smile 🙂 and also, baik ngan aku, tapi…. aku nie jahat, so tak dpt la diorang 😦

10 perkara pasal AKU:

suke tido
suker main basketball
suker tengok aweks, ekr tengok jerk.. tak buat aper pun… tak salah kan?suker PC 😀
Suker bawak nouvo aku keliling pekan 😛
Tak suker hipokrit walaupun aku sendrik hipokrit
Tak suker org merokok takmo share
Tak suker org belagak…….
tak bley kena kutuk… nanti jadik gile
DAN PALING PENTING…. AKU NIE GILE….

perkara baru pasal aku :

Suke sorang budak nie…
tetiba jerk jadik pandai, sebelum nie mmg pandai, tapi nie tahap KIRA
takde kerja ….
suker nyibuk
rambut dah panjang
spek dah encem
suker sorang dak nie
suker sorang dak nie
Dah suker sorang dak nie…

hehehe…..

15 perkara bughok ako~!!!

Biler tidur macam mati,
suker wat lawak bodo
makan tak ingat kawan punyer
suker sakat dak pompuan
biler main basketball jadik ‘himura’
pemalas
Suker tengok tv
duk dpn pc tak ingat GF…
tak kemas bilik lagi
suker baca buku komik
slalu sibukan diri kat rumah org,
muker tebal cam tembok besar cine
muker cam cine…
sepet
mulut berbau kayu…

1 perkara baik pasal aku….

AKU BAIK 😀

betul aper… tengok la… sumer dah gie kat tempat aku jahat.. nie yang perkara baik tuh la… wakakakakakak

hehehe kalu korang nak komen aper aper komen ar… aku lagi berase bangga kalu korang komen.. ader gak org buangkan mase nak baca komen aku yerk 😉 heheheh

ingat nak tambah lagi… tapi nanti ar… kalu aku dpt lagi idea mengarut cam ari nie… wakakkaka

ok chow…. saper yang baca nie … sila tambah komen, dan assalamualaikum ~!!

Advertisements

Responses

  1. eloo aripp.. aper yg merapik sgt tuh?? hehee.. lawak arr.. anyway.. “suker sorang dak nie” saper eh? ;p huhu.. keep merepek-ing arr lagik.. huhu


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: